Bön- och äppelsallad
Vad tycker du?
Vegetarisk och snabblagad sallad med fräscha smaker från äpple och blekselleri. Toppa med rostade valnötter för härligt krisp.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vegetarisk och snabblagad sallad med fräscha smaker från äpple och blekselleri. Toppa med rostade valnötter för härligt krisp.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (25)
(25)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Ann-Mari
När rubriken är “äntligen äppeltider” hoppas man få recept där man kan använda de goda svenska äpplena som finns både i vänners trädgårdar och i butiker så här års. Inte Granny Smith som importeras året om.
Anna Mellberg
Hej Ann-Mari! Du använder förstås vilka äpplen du vill. Du verkar veta en hel del om äpplen- så ta fram dina kunskaper och välj ett svenskt äpple med högre syra eftersom det ska ersätta Granny Smith som är ett syrligare äpple. Vi hoppas att du får en riktigt härlig måltid, hälsningar från Zetas provkök
Veronica Ekman
Det här var en riktigt god sallad! Jag hade vanlig rödvinsvinäger och det gick också bra.