Bruschetta alla caprese

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
tomater i bitar
1/2 tsk
flingsalt
1-2 krm
svartpeppar nymalen
4 skivor
bröd gärna surdegsbröd
1
vitlöksklyfta skalad och delad
1/2 dl
basilika färsk och hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Tack!