Torta fritta – friterat bröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

1tim 7 ingredienser

Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där det äts som snacks, gärna ihop med charkuterier och ett glas prosecco.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Kerstin Jonsson

Funderar bara på mjölet, Tip 00 mjöl, vad är det? Ni kanske ska skriva inom parentes vad det är…

Anna Mellberg

Hej Kerstin, du hittar vetemjölet tipo 00 i vanliga livsmedelsbutiker. I Sverige marknadsförs det som ett mjöl som passar extra bra till pizzabakning. Men det passar även bra till andra typer av bakverk, som dessa goda friterade bröd. Hälsningar från vännerna på Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter