Torta fritta – friterat bröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där det äts som snacks, gärna ihop med charkuterier och ett glas prosecco.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
13 g
jäst, färsk
1 dl
vatten, fingervarmt
130 g
Tip 00 mjöl
1 tsk
salt
Rapsolja, till fritering eller

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!