Zeta Parmigiano Reggiano di Montagna
Högkvalitativ ursprungsskyddad hårdost gjord på mjölk från bergskor från sex utvalda ysterier i Apenninerna i norra Italien. Korna betar gräs och örter vilket ger hög mjölkkvalitet och extra smakrik fyllig ost. Självklar över pastarätter! Passar på ostbrick med fikonmarmelad eller Crema di Balsamico. Bryt gärna osten i mindre bitar och ha som tilltugg före maten, en härlig aptitretare! Lagrad i minst 24 månader. Släng inte kanten det är ost ända ut. Koka med kanten som umamirik smaksättare.
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Kylvara max +8 °C Efter öppning förvaras osten i påse. |
Näringsvärden | Energi 1671 kJ, 402 kcal Fett 30 g Kolhydrat 0 g Protein 30 g Salt 1,6 g |