Avokado- och grapesallad med balsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En krispig, fruktig och frisk sallad med grapefrukt, avokado och rosébalsamvinäger

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1-2
blond eller blod grapefrukter i skinnfria klyftor
100 - 150g
blandad sallad t.ex. huvudsallad, lollo rosso
2
avokador skivade
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
1 tsk
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.