Ugnsrostade kikärtor med rosmarin och honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

1tim 3 ingredienser

Ett spännande tillbehör till parmesanosten! Kikärtorna blir mer neutrala i smak vid rostning och får en härlig sötma och smak med rosmarinhonungen.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

1 dl
flytande honung
1/2 dl
färsk rosmarin
Servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco