Ugnsrostade kikärtor med rosmarin och honung

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kikärtor som har fått rosta i ugn får en härligt nötig smak. Smaksätt med rikligt med rosmarin och vänd runt i honung. Passar perfekt till parmesanost.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
dl Flytande honung
1/2
dl Färsk rosmarin

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!