Zeta Parmigiano Reggiano 30 mån
Traditionell ursprungsskyddad hårdost från norra Italien. Harmonisk och fyllig med en lång, nyansrik något nötig eftersmak. Självklar riven över pastarätter och på antipastibrickan. Oslagbar i risotto eller att äta som den är med en droppe balsamvinäger. Mångsidig som umamirik smaksättare, riven i en soppa, sås, sallad eller paj. Lagrad i minst 30 månader. Släng inte kanten! Det är ost ända ut och kanten kan koka med som umamirik smaksättare i såser och grytor.
Ingredienser | Opastöriserad KOMJÖLK, salt, löpe |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Kylvara max +8°C. Efter öppning förvaras osten i påse. |
Näringsvärden | Energi 1633 kJ, 392 kcal Fett 28 g Kolhydrat 0 g Protein 33 g Salt 1,39 g |