Lammgryta med gnocchi och gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

2tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mustig gryta som värmer dig och din familj under kalla höstdagar. Passar utmärkt när du gör storkok och förbereder matlådor för veckan eller när du vill imponera på dina vänner med italienskt långkok.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 gram
lammstek
1
schalottenlök, finhackad
3
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, hackad
2
stjälkar blekselleri , finhackade
2 frp
krossade tomater
1 kvist
färsk rosmarin
2
lagerblad
salt
nymald svartpeppar
Gremolata
1 kruka
bladpersilja, finhackad
citronzest
2
vitlöksklyftor, finhackade
Servering
Giovanni Ranas gnocchi
65 g
babyspenat, ca 1 förpackning

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp