Pinsa med söt vaniljmascarpone, citron och färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

15min 13 ingredienser

Pinsa är ett mellanting mellan pizza och focaccia. Den här varianten med söt mascarponekräm, färska sommarbär och frisk mynta smakar ljuvligt. Skär upp i mindre bitar och bjud som efterrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1/2 tsk
vaniljpulver
3 msk
flytande honung
1 tsk
citronjucie
citronzest
jordgubbar
blåbär
hallon
björnbär
färsk mynta

Gör så här

Tips!

Grädda gärna pinsanpizzasten eller direkt på het plåt.  

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer