Pinsa med söt vaniljmascarpone, citron och färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 13 ingredienser

Pinsa är ett mellanting mellan pizza och focaccia. Den här varianten med söt mascarponekräm, färska sommarbär och frisk mynta smakar ljuvligt. Skärm upp i mindre bitar och bjud som en efterrätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1/2 tsk
vaniljpulver
3 msk
flytande honung
1 tsk
citronjucie
citronzest
jordgubbar
blåbär
hallon
björnbär
färsk mynta

Gör så här

Tips!

Grädda gärna pinsanpizzasten eller direkt på het plåt.  

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja