Pinsa med söt vaniljmascarpone, citron och färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

15min 13 ingredienser

Pinsa är ett mellanting mellan pizza och focaccia. Den här varianten med söt mascarponekräm, färska sommarbär och frisk mynta smakar ljuvligt. Skär upp i mindre bitar och bjud som efterrätt.

Se alla recept på Pinsa

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 tsk
vaniljpulver
3 msk
flytande honung
1 tsk
citronjucie
citronzest
jordgubbar
blåbär
hallon
björnbär
färsk mynta

Gör så här

Tips!

Grädda gärna pinsanpizzasten eller direkt på het plåt.  

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Lunafreya Avbryt svar

Lunafreya

Detta var de godaste jag ätit kanske ever! Passar så gudomligt bra nu på sommaren då den är lätt och smakar fräscht.

Har bjudit hela familjen på middag med mat från Zeta, förrätt, varmrätt och denna som efterrätt och ALLA blev så sjukt imponerade och tog flera bitar samt ville ha med sig hem 🙂

Denna har blivit en stammis hemma i mitt kök och finns alltid med på fikat eller middagar med familj och vänner (eller bara till mys kvällen i soffan då den är så busenkel att slänga ihop)

Anna Mellberg

Åh så glada vi blir att läsa detta! Önskar dig många långa Zeta-middagar i framtiden! Hälsningar från vännerna på Zeta