Tryffelsalami med parmesankräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (264)

(264)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 4 ingredienser

Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller antipasti som du snabbt förbereder.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
14 - 16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
hackade hasselnötter
1/2 frp

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (264)

(264)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Lena

Kan man göra dom dagen innan man ska äta dom
Mvh
Lena

Anna Mellberg

Hej Lena! Det kan du göra. Ett alternativ är att förbereda röran dagen innan och låta den stå kylen. ”Montera” dem sedan samma dag som de ska ätas. De är godast om de äts samma dag som de lagats. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Hugo Derninger

Kan man använda andra ingredienser än nötter? Mamma är allergisk.

Anna Mellberg

Hej Hugo! Det går bra att utesluta nötterna helt, de blir goda utan dem också! Om din mamma tål solrosfrön så kan du rosta och hacka dem som ett alternativ. Hälsningar vännerna på Zeta

Lovisa C

Jättegott, dubblade mascarpone och parmesan. Tillsatte relativt mkt peppar och även lite salt. Hade i finhackade hasselnötter istället för att doppa kanten. Men tog endast ca 1 msk nötter.

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja