Tryffelsalami med parmesankräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (231)

(231)

RÖSTA PÅ RECEPTET (231)

(231)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller antipasti som du snabbt förbereder.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
14 - 16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
hackade hasselnötter
1/2 frp

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (231)

(231)
Tack!

Lovisa C

Jättegott, dubblade mascarpone och parmesan. Tillsatte relativt mkt peppar och även lite salt. Hade i finhackade hasselnötter istället för att doppa kanten. Men tog endast ca 1 msk nötter.