Tryffelsalami med parmesankräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller antipasti som du snabbt förbereder.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

st
14 - 16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 dl
hackade hasselnötter
1/2 frp

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)
Tack!

Hugo Derninger

Kan man använda andra ingredienser än nötter? Mamma är allergisk.

Anna Mellberg

Hej Hugo! Det går bra att utesluta nötterna helt, de blir goda utan dem också! Om din mamma tål solrosfrön så kan du rosta och hacka dem som ett alternativ. Hälsningar vännerna på Zeta

Lovisa C

Jättegott, dubblade mascarpone och parmesan. Tillsatte relativt mkt peppar och även lite salt. Hade i finhackade hasselnötter istället för att doppa kanten. Men tog endast ca 1 msk nötter.

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco