Chorizopanna med kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabblagad och mustig chorizopanna med kikärtor som gratineras i ugn med ricotta. God som lunch eller middag i vardagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor
1
citron, det finrivna skalet + saft
1 kruka
kruspersilja
1 frp
chorizo
2
tomater
1/2
röd chili
1 burk
1
surdegsbröd
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
Tack!