Chorizopanna med kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Snabblagad och mustig chorizopanna med kikärtor som gratineras i ugn med ricotta. God som lunch eller middag i vardagen.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
2
vitlöksklyftor
1
citron, det finrivna skalet + saft
1 kruka
kruspersilja
1 frp
chorizo
2
tomater
1/2
röd chili
1 burk
1
surdegsbröd
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Eva Rettig Avbryt svar

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar