Vongoloni med pesto och blomkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

25min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabblagad vegetarisk pasta med pesto och blomkål. Utmärkt att servera till vardags när man vill ta vara på trötta grönsaker och kryddor i kylen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
vongolini
5 msk
solrosfrön
1
litet blomkålshuvud
4
vitlöksklyftor, finhackade
salt
nymalen svartpeppar
1 kruka
basilika, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!