Fiskgryta med pasta, saffran och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)
30min

Visst går det att göra en god fiskgryta med pasta! Vitt vin, saffran och tomat bidrar med sina goda smaker.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor, skivade
1
gul lök, delad och skivad
1
fänkål, skuren i mindre bitar
2 dl
vitt vin
3 dl
vatten
1 burk
1 tärning
fiskbuljong
1 paket
saffran, 0,5 g
salt
peppar
400 g
fisk, i bitar t.ex. lax, torsk och abborre
några
kvistar timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.