Fiskgryta med pasta, saffran och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (294)

(294)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

Visst går det att göra en god fiskgryta med pasta! Vitt vin, saffran och tomat bidrar med sina goda smaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor, skivade
1
gul lök, delad och skivad
1
fänkål, skuren i mindre bitar
3 dl
vatten
1 frp
Zeta Tomater Finkrossade, á 400 g
1 tärning
fiskbuljong
1 frp
saffran, 0,5 g
salt
peppar
1/2 frp
Zeta Pasta Tortiglioni Casa Di Luca
400 g
fisk, i bitar t.ex. lax, torsk och abborre
några
kvistar timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (294)

(294)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco