Fiskgryta med pasta, saffran och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (290)

(290)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

Visst går det att göra en god fiskgryta med pasta! Vitt vin, saffran och tomat bidrar med sina goda smaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor, skivade
1
gul lök, delad och skivad
1
fänkål, skuren i mindre bitar
3 dl
vatten
1 frp
Zeta Tomater Finkrossade, á 400 g
1 tärning
fiskbuljong
1 frp
saffran, 0,5 g
salt
peppar
400 g
fisk, i bitar t.ex. lax, torsk och abborre
några
kvistar timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (290)

(290)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja