Fiskgryta med pasta, saffran och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (187)

(187)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Visst går det att göra en god fiskgryta med pasta! Vitt vin, saffran och tomat bidrar med sina goda smaker.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor, skivade
1
gul lök, delad och skivad
1
fänkål, skuren i mindre bitar
3 dl
vatten
1 frp
Krossade tomater, á 400 g
1 tärning
fiskbuljong
1 frp
saffran, 0,5 g
salt
peppar
400 g
fisk, i bitar t.ex. lax, torsk och abborre
några
kvistar timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.