Fiskgryta med pasta, saffran och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (283)

(283)

RÖSTA PÅ RECEPTET (283)

(283)

Vad tycker du?

30min

Visst går det att göra en god fiskgryta med pasta! Vitt vin, saffran och tomat bidrar med sina goda smaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor, skivade
1
gul lök, delad och skivad
1
fänkål, skuren i mindre bitar
3 dl
vatten
1 frp
Zeta Tomater Finkrossade, á 400 g
1 tärning
fiskbuljong
1 frp
saffran, 0,5 g
salt
peppar
400 g
fisk, i bitar t.ex. lax, torsk och abborre
några
kvistar timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (283)

(283)
Tack!

Recept från kategorier