Brasato al Barolo
Vad tycker du?
Det här är en klassisk rätt från Piemonte i norra Italien där man gärna bjuder på långkok. Vill du inte hälla i en hel flaska Barolo så ta ett annat kraftigt rödvin och spara Barolon att hälla i glasen.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (64)
(64)Vad tycker du?
6 kommentarer
Cissi
Hej, funkar detta att göra någon dag i förväg och frysa in?
Eagle Hill Kitchen
Alla grytor blir bäst om de får stå och ”gotta till sig” en dag eller två innan den avnjuts. Så mitt tips är att du tillagar grytan och låter den vila ett dygn i kylen, därefter kan du frysa in den.
Anna Mellberg
Hej Cissi! Det fungerar bra att frysa in. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Petteri Nyström
Wow, detta måste prövas, tack för receptet!
Anna
Hej,
Ska det vara både 1 flaska Barolo OCH 3 flaskor matlagningsvin, eller antingen eller?
Tack på förhand!
Anna Mellberg
Hej Anna! Du väljer något av alternativen, inte båda två! Lycka till önskar vännerna på Zeta