Pizza med buffelmozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)

Vad tycker du?

>48 tim 1 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som tex salami, pesto och färska kryddor. Dela gärna upp pizzan i 4 delar och toppa varje bit med olika toppings. Vi brukar duka bordet med flera delikatesser så får alla i sällskapet välja sina egna smaker. Ett härligt sätt att umgås och låta varje person få sina favoritkombinationer.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

pizzor
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Kronärtskockor och parmesan
Burrata och olivolja
1 frp
Salt
nymalen svartpeppar
Salami och basilika
Basilika, färsk
Lufttorkad skinka och pesto

Gör så här

Tips!

Använd om möjligt en uppvärmd pizzasten eller en upp och nedvänd plåt att grädda pizzan på. En pizzaspade är något bra att investera i om du kommer baka pizza ofta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (96)

(96)

Vad tyckte du om receptet?

8 kommentarer

Pizza

Ett ofullständigt recept. Ugnsvärme grader, hur länge. Skärpning.

Usch för gnällspikar

Pizza. Hej, det finns en flik där det står: ”Ingredienser” och därefter finns en till flik där det står: ”Gör så här”.
Tryck på ”Gör så här”, så får du upp hela beskrivningen och då kan du läsa det du saknar i beskrivningen.

Anna Mellberg

Hej Bo! Det finns både information ugnsvärme och instruktioner om tiden i ugnen i receptet. Du måste klicka på fliken ”Gör så här” så kommer alla instruktioner upp. Jag är helt säker på att du kommer finna det du letar efter. Lycka till i köket och smaklig måltid önskar Anna på Zeta

Sophie Berlin

Hej Ulla,
I mitten av ugnen blir bra. Vi har nu förtydligat i receptet.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

uH

Dåligt recept ingen ugnsvärme och ingen gräddningstid. I ugnen

Anna Mellberg

Hej Inger! Nu förstår jag inte riktigt vad du menar, receptets instruktion börjar med hur varm ugnen ska vara. Klicka på fliken där det står ”gör så här” (om du läser receptet på mobilen) så hittar du en utförlig instruktion. Lycka till önskar Anna på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis