Pizza med buffelmozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

>48 tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som salami, pesto och färska kryddor.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

pizzor
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

På den färdiga pizzan kan du lägga olika tillbehör som tex salami, burrata, marinerade kronärtskoksblad, pesto. Pizzan blir som bäst om den bakas på pizzasten med pizzaspade.

Tips!

Använd om möjligt en pizzasten eller en upp och nedvänd plåt att grädda pizzan på. En pizzaspade är något bra att investera i om du kommer baka pizza ofta.

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
Tack!

Ulla

Det finns inte angivet i receptet var i ugnen pizzan ska gräddas, ska den vara mitt i ugnen? Eller på någon annan fals i ugnen?

Sophie Berlin

Hej Ulla,
I mitten av ugnen blir bra. Vi har nu förtydligat i receptet.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta