Pizza med buffelmozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

>48 tim 1 ingredienser

Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som tex salami, pesto och färska kryddor. Dela gärna upp pizzan i 4 delar och toppa varje bit med olika toppings. Vi brukar duka bordet med flera delikatesser så får alla i sällskapet välja sina egna smaker. Ett härligt sätt att umgås och låta varje person få sina favoritkombinationer.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

pizzor
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Tips!

På den färdiga pizzan kan du lägga olika tillbehör som tex salami, burrata, marinerade kronärtskoksblad, pesto. Pizzan blir som bäst om den bakas på pizzasten med pizzaspade.

Tips!

Använd om möjligt en uppvärmd pizzasten eller en upp och nedvänd plåt att grädda pizzan på. En pizzaspade är något bra att investera i om du kommer baka pizza ofta.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (92)

(92)

Vad tycker du?

7 kommentarer

Ulla

Det finns inte angivet i receptet var i ugnen pizzan ska gräddas, ska den vara mitt i ugnen? Eller på någon annan fals i ugnen?

Pizza

Ett ofullständigt recept. Ugnsvärme grader, hur länge. Skärpning.

Anna Mellberg

Hej Bo! Det finns både information ugnsvärme och instruktioner om tiden i ugnen i receptet. Du måste klicka på fliken ”Gör så här” så kommer alla instruktioner upp. Jag är helt säker på att du kommer finna det du letar efter. Lycka till i köket och smaklig måltid önskar Anna på Zeta

Sophie Berlin

Hej Ulla,
I mitten av ugnen blir bra. Vi har nu förtydligat i receptet.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja