Pizza med buffelmozzarella
Vad tycker du?
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som tex salami, pesto och färska kryddor. Dela gärna upp pizzan i 4 delar och toppa varje bit med olika toppings. Vi brukar duka bordet med flera delikatesser så får alla i sällskapet välja sina egna smaker. Ett härligt sätt att umgås och låta varje person få sina favoritkombinationer.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
På den färdiga pizzan kan du lägga olika tillbehör som tex salami, burrata, marinerade kronärtskoksblad, pesto. Pizzan blir som bäst om den bakas på pizzasten med pizzaspade.
Tips!
Använd om möjligt en uppvärmd pizzasten eller en upp och nedvänd plåt att grädda pizzan på. En pizzaspade är något bra att investera i om du kommer baka pizza ofta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (92)
(92)Vad tycker du?
7 kommentarer
Ulla
Det finns inte angivet i receptet var i ugnen pizzan ska gräddas, ska den vara mitt i ugnen? Eller på någon annan fals i ugnen?
Pizza
Ett ofullständigt recept. Ugnsvärme grader, hur länge. Skärpning.
Anna Mellberg
Hej Bo! Det finns både information ugnsvärme och instruktioner om tiden i ugnen i receptet. Du måste klicka på fliken ”Gör så här” så kommer alla instruktioner upp. Jag är helt säker på att du kommer finna det du letar efter. Lycka till i köket och smaklig måltid önskar Anna på Zeta
Sophie Berlin
Hej Ulla,
I mitten av ugnen blir bra. Vi har nu förtydligat i receptet.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Johanna
Var i ugnen ska pizzan gräddas? Mitten? Högst upp?
Matbea
Jag undrar om man kan frysa in degbitarna
Emma Olsson
Hejsan,
Ja det går bra att frysa in degen i mindre bitar 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta