Italiensk pizzadeg

RÖSTA PÅ RECEPTET (185)

(185)
>48 tim

Klassisk italiensk pizzadeg med lång jästid som ger ett mycket bra resultat i form av en äkta italiensk pizza med krispig botten.

Ingredienser

390 g
vatten
20 g
jäst
600 g
vetemjöl Tipo 00 eller Manitoba Cream
12 g
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.