Pizzadeg

Pizzadeg

Enkelt recept på klassisk italiensk pizzadeg. Behöver bara jäsa i 35 minuter. Toppa pizzan med dina favoriter.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rör ut jästen i vatten i en degbunke.

Blanda i socker, salt, olivolja.

Blanda i mjölet och knåda degen elastiskt med köksassistent på högsta fart, de tar ca 10-20 min.

Jäs pizzadegen i en stor bunke, under handduk i 35 min.

Dela degen i fyra bitar och baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Sök på "pizza" i receptbanken så får du mer inspiration på topping.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.