Pizzadeg

Pizzadeg

Enkelt recept på klassisk italiensk pizzadeg. Behöver bara jäsa i 35 minuter. Toppa pizzan med dina favoriter.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rör ut jästen i vatten i en degbunke.

Blanda i socker, salt, olivolja.

Blanda i mjölet och knåda degen elastiskt med köksassistent på högsta fart, de tar ca 10-20 min.

Jäs pizzadegen i en stor bunke, under handduk i 35 min.

Dela degen i fyra bitar och baka ut dem med hjälp av en kavel på mjölat bord eller på bakplåtspapper.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Sök på "pizza" i receptbanken så får du mer inspiration på topping.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.