Pizzadeg

RÖSTA PÅ RECEPTET (295)

(295)
1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Enkelt recept på klassisk italiensk pizzadeg. Behöver bara jäsa i 35 minuter. Toppa pizzan med dina favoriter.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

pizzor
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
ljummet vatten 37 grader
50 g
jäst
2 tsk
socker
2 tsk
salt
6 1/2 dl
vetemjöl gärna manitoba

Gör så här

Tips!

Sök på ”pizza” i receptbanken så får du mer inspiration på topping.

Kommentera

Linnea

Hej! Ni saknar både hur många grader ugnen bör vara och hyr länge pizzan ska gräddas.

Emma Olsson

Hejsan Linnea! Detta är endast ett recept på hur man gör pizzadeg. Går du in i vår receptbank och söker på ”pizza” kommer du få fram många recept med olika pizzor. I de recepten står det hur respektive pizza ska tillagas.

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.