Zeta Prosciutto di Parma
Parmaskinka, kanske världens mest kända prosciutto! Ursprungskyddad, hantverksmässigt tillverkad. Den utvalda råvaran kommer från 10 regioner, den noggrant kontrollerade tillverknings- och torkningsprocessen pågår i minst 12 månader, lagrad 14 månader, har en sötaktig och fyllig smak med mild sälta, texturen är mjäll men torr och fin. Denna skinka ska njutas som den är, önskar man addera någon smakförhöjare rekommenderas en fruktig olivolja med viss pepprighet i eftersmaken.
Ingredienser | Skinka*, salt. Till 100g färdig produkt har 140g kött använts. Uppfött och slaktat i Italien. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8 °C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca en vecka i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 1056 kJ, 253 kcal Fett 16,0 g Kolhydrat <0,5 g Protein 27,0 g Salt 4,6 g |