Tagliatelle med het tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tagliatelle med het tomatsås - det är tomaternas aromer och den gröna smaken från olivoljan som spelar huvudrollerna. Dessutom är det ett gott och snabbt val då tiden är knapp.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
160 g (4 knyten)
2 l
vatten + 1 msk salt
250 g
färska körsbärstomater
1 1/2 tsk
sambal oelek, eller annan het chili

Gör så här

Tips!

Du kan även göra detta recept med hemgjord pasta. Sök på ”Hemgjord pasta” för recept.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
Tack!

Stella

Receptet fungerade inte alls blev bara en massa vatten, ingen krämigast alls

Sophie Berlin

Hej Stella,
Börja med att tillsätta först 1/2 och tillsätt sedan upp till 1 dl vatten, viktigt är att låta pastan koka in i såsen någon minut. Stärkelsen i pastan fälls då ut och du får till en krämighet i rätten. Vi har inte skrivit ett exakt vattenmått eftersom det kan variera beroende på råvarorna. Jag hoppas du vill ge receptet en ny chans då det är otroligt gott.
Vänliga hälsningar vännerna på Zeta