Pasta Tagliatelle med het tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 5 ingredienser

Tagliatelle med het tomatsås - det är tomaternas aromer och den gröna smaken från olivoljan som spelar huvudrollerna. Dessutom är det ett gott och snabbt val då tiden är knapp.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
250 g
färska körsbärstomater
1 1/2 tsk
sambal oelek, eller annan het chili

Gör så här

Tips!

Du kan även göra detta recept med hemgjord pasta. Sök på ”Hemgjord pasta” för recept.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Stella

Receptet fungerade inte alls blev bara en massa vatten, ingen krämigast alls

Sophie Berlin

Hej Stella,
Börja med att tillsätta först 1/2 och tillsätt sedan upp till 1 dl vatten, viktigt är att låta pastan koka in i såsen någon minut. Stärkelsen i pastan fälls då ut och du får till en krämighet i rätten. Vi har inte skrivit ett exakt vattenmått eftersom det kan variera beroende på råvarorna. Jag hoppas du vill ge receptet en ny chans då det är otroligt gott.
Vänliga hälsningar vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...