Spaghetti med kikärtor och musslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
35min

Spaghetti ceci e vongole, en italiensk pasta med smaker från Medelhavet. Passar såväl till vardagslyx som till helgen!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
Fattigmansparmesan
1 skiva
vitt bröd, smulat eller grovrivet
1 msk
finhackad persilja
salt
nymalen svartpeppar
1
bananschalottenlök
1
vitlöksklyfta
1
fänkål
1 1/2 dl
torrt vitt vin
1/2 frp
1 knippa
bladpersilja
1 påse
rucola, ca 70 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Påskbuffé med ljuvliga smaker

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.