Spaghetti med kikärtor och musslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti ceci e vongole, en italiensk pasta med smaker från Medelhavet. Passar såväl till vardagslyx som till helgen!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
Fattigmansparmesan
1 skiva
vitt bröd, smulat eller grovrivet
1 msk
finhackad persilja
salt
nymalen svartpeppar
1
bananschalottenlök
1
vitlöksklyfta
1
fänkål
1 1/2 dl
torrt vitt vin
1/2 frp
1 knippa
bladpersilja
1 påse
rucola, ca 70 g

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
Tack!