Spaghetti med kikärtor och musslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

35min 1 ingredienser

Spaghetti ceci e vongole, en italiensk pasta med smaker från Medelhavet. Passar såväl till vardagslyx som till helgen!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
Fattigmansparmesan
1 skiva
vitt bröd, smulat eller grovrivet
1 msk
finhackad persilja
salt
nymalen svartpeppar
1
bananschalottenlök
1
vitlöksklyfta
1
fänkål
1 1/2 dl
torrt vitt vin
1/2 frp
1 knippa
bladpersilja
1 påse
rucola, ca 70 g

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis