Spaghetti med kikärtor och musslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
35min

Spaghetti ceci e vongole, en italiensk pasta med smaker från Medelhavet. Passar såväl till vardagslyx som till helgen!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
hjärtmusslor
Fattigmansparmesan
1 skiva
vitt bröd, smulat eller grovrivet
1 msk
finhackad persilja
salt
nymalen svartpeppar
1
bananschalottenlök
1
vitlöksklyfta
1
fänkål
1 1/2 dl
torrt vitt vin
1/2 frp
1 knippa
bladpersilja
1 påse
rucola, ca 70 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.