Pasta Radiatori med grönsaker och kidneybönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

25min 12 ingredienser

Snabblagad vegetarisk pasta med italienska smaker. Bönorna tillsammans med grönsakerna gör pastan mättande med härlig hetta från chili.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
broccoli
100 g
brytbönor eller haricots verts
1/2
röd chili, finhackad
4
vitlöksklyftor, finhackade
1/2 frp
cerignola urkärnade, skivade
salt
nymalen svartpeppar
1 kruka
persilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Bell

Ska den ätas varm eller kall? Ska bönorna och det bara tippas i, inte värmas? 😊

Anna Mellberg

Hej Bell! Tack för dina frågor. När du lagt i Zeta Kidneybönor(de är kokta bönor i våra tetraförpackningar) så låter du grönsaksblandningen ligga kvar i den varma pannan på spisen (sänk värmen till lägsta nivån) under tiden du kokar pastan. Sedan vänder du ner grönsaksblandningen i den färdigkokta varma pastan. Lycka till i köket och Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter