Pasta Mezze Maniche med blåmusslor och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
30min

Blåmusslor kokade med vitt vin och vitlök, blandad med nykokt pasta och persilja. En klassiker i det italienska köket.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor schalottenlökar finhackad
2
vitlöksklyftor finhackade
1/2
röd chili
2 dl
torrt vitt vin
500 g
blåmusslor tvättade
1 kruka
persilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.