Recept från Zeta: Mezze Maniche med blåmusslor och vitt vin

Pasta Mezze Maniche med blåmusslor och vitt vin

Blåmusslor kokade med vitt vin och vitlök, blandad med nykokt pasta och persilja är en klassiker.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök, vitlök och chili i olivolja någon minut utan att det tar färg.

Häll på vin och låt koka upp.

Lägg i musslorna och lägg på lock.

Låt koka några minuter tills musslorna öppnat sig.

Skaka kastrullen då och då.

Släng de musslor som inte öppnat sig.

Blanda med nykokt pasta och persilja.

Smaka av med lite salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.