Pasta Mezze Maniche med blåmusslor och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Blåmusslor kokade med vitt vin och vitlök, blandad med nykokt pasta och persilja. En klassiker i det italienska köket.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400g
Zeta Casa Di Luca Mezze Maniche
1
stor schalottenlökar finhackad
2
vitlöksklyftor finhackade
1/2
röd chili
2 dl
torrt vitt vin
500 g
blåmusslor tvättade
1 kruka
persilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer