Inbakad fläskfile med parmaskinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (206)

(206)

RÖSTA PÅ RECEPTET (206)

(206)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En klassisk inbakad fläskfilé med somriga smaker. Prova även att göra rätten med kycklingfiléer istället.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
600 g
fläskfilé putsad
100 g
Fetaost smulad
1 kruka
basilika plockade blad
ca 250 g
smördeg
1
ägg uppvispat
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (206)

(206)
Tack!