Inbakad fläskfile med parmaskinka

RÖSTA PÅ RECEPTET (233)

(233)

Vad tycker du?

1tim 10 ingredienser

En klassisk inbakad fläskfilé med somriga smaker. Prova även att göra rätten med kycklingfiléer istället.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
fläskfilé putsad
100 g
Zeta Fetaost smulad
1 kruka
basilika plockade blad
ca 250 g
smördeg
1
ägg uppvispat
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (233)

(233)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Helen

Det borde stå i receptet vilken innertemperatur köttet ska ha när det skall kontrolleras med termometer

Anna Mellberg

Hej Helen! Ja, du har så rätt. Vi har lagt till det nu. Lycka till i köket, hälsar vännerna på Zeta