Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Hejsan Agneta,
Tack för att du uppmärksammade detta, det ska vara två förpackningar med Kapris små som sedan grovhackas. Vi har ändrat i receptet.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Gunilla Strandberg
Det här med innertemperaturen är lurigt… ni säger 82 gr men på många andra sidor säger de mellan 70-75 grader. Det är ju en ganska rejäl skillnad. Det är svårt att veta vilket man ska rätta sig efter 😱😱😱
Hejsan Gunilla,
Vi förstår att det är förvirrande. Prova dig fram är mitt tips, allas ugnar och spisar är olika. Prova och se om köttet är tillagat vid 70 grader, är det inte det kan du alltid låta köttet tillagas lite längre 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Åsa
Väldigt gott men nästa gång ska jag stöta eller mala fänkålsfröna först.
Evis Leander
Väldigt gott med rostad klyftpotatis och en sallad av ugnsbakade tomater till samt pricken över i, tryffelaioli. En riktigt bra ”storfestsrätt”!
6 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (151)
(151)Agneta
Ska det verkligen vara 2 stycken kapris?
Emma Olsson
Hejsan Agneta,
Tack för att du uppmärksammade detta, det ska vara två förpackningar med Kapris små som sedan grovhackas. Vi har ändrat i receptet.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Gunilla Strandberg
Det här med innertemperaturen är lurigt… ni säger 82 gr men på många andra sidor säger de mellan 70-75 grader. Det är ju en ganska rejäl skillnad. Det är svårt att veta vilket man ska rätta sig efter 😱😱😱
Emma Olsson
Hejsan Gunilla,
Vi förstår att det är förvirrande. Prova dig fram är mitt tips, allas ugnar och spisar är olika. Prova och se om köttet är tillagat vid 70 grader, är det inte det kan du alltid låta köttet tillagas lite längre 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Åsa
Väldigt gott men nästa gång ska jag stöta eller mala fänkålsfröna först.
Evis Leander
Väldigt gott med rostad klyftpotatis och en sallad av ugnsbakade tomater till samt pricken över i, tryffelaioli. En riktigt bra ”storfestsrätt”!