Recept från Zeta. Puttanesca

Puttanesca

Spaghetti Puttanesca är en tomatbaserad pasta med sälta från kapris, oliver och sardeller.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Skala och hacka vitlöken.

Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna.

Tillsätt körsbärstomaterna och låt småputtra ca 10 minuter.

Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen och smaka av med salt och peppar.

Häll av pastan och blanda med såsen och finhackad persilja.

Servera med riven parmesan och lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.