Favoriter
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Grönkålschips
    • Pasta Carbonara
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Antipasti och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Mina recept
  • Olivolja

    Zetas olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Site logo
  • Gott att veta

    Gott att veta & matinspiration

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Antipasti
    • Bönor
    • Fetaost
    • Gryner
    • Halloumi
    • Italienska ostar
    • Kapris
    • Mozzarella
    • Parmesanost – Parmigiano Reggiano
    • Pasta
    • Risotto
    • Tomater
    • Vinäger

    Matlagningsfilmer

    • Aioli
    • Bruschetta
    • Caesarsallad
    • Italiensk tomatsås
    • Koka pasta al dente
    • Ragu – Bolognese
    • Risotto – Grundrecept
    • Pasta Carbonara – matlagningsfilm
    • Pasta med blåmusslor
    • Pesto – matlagningsfilm
    • Puttanesca

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Buffé – att planera och laga
    • Grilltips
    • Medelhavsmat och träning
    • I.G.P. och D.O.P. -märkning av livsmedel
    • Medelhavsmat med smak av sommar
    • Matsvinn

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Strozzapreti Casa Di Luca

    400 g

    Visa fler...

    Nya produkter

    Colossaloliver med kärnor

    370 g

    Pecorino Romano grovriven

    85 g

    Crema di Balsamico Tryffel

    112 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Olivolja
    • Antipasti och röror
    • BreOliv
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Gryner och ris av baljväxter
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • En hållbar väg – Care of Di Luca
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt
    • Så här lätt väljer du rätt olivolja

    KONTAKTA OSS

    • Fråga oss
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgiftspolicy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
Meny
Site logo
Meny
  • RECEPT

    Recept för medelhavsmat

    Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

    Populära recept

    • Grönkålschips
    • Pasta Carbonara
    • Risotto, grundrecept
    • Dubbelmarinerad fläskfilé
    • Fetaostbiffar

    Kategorier

    • Förrätt
    • Antipasti och småplock
    • Bröd och bakverk
    • Buffé
    • Efterrätt
    • Frukost och brunch
    • Grilla
    • Marinad
    • Gryner
    • Julmat
    • Kräftskiva
    • Mackor och wraps
    • Pasta
    • Pizza
    • Risotto
    • Sallad
    • Sås och röror
    • Snabblagat
    • Soppa
    • Tillbehör
    • Varmrätt
    • Vinägrett och dressing
    • Vegetariskt

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Mina recept
  • Olivolja

    Zetas olivolja

    Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

    Om olivolja

    • Fakta om olivolja
    • Grunden till en god olivolja
    • Klassificering av olivolja
    • Olivoljans hälsofördelar
    • Använda olivolja i köket
    • Olivolja i matlagning
    • Provsmakning av olivolja
    • BreOliv

    Olivoljeväljaren

    • Få hjälp att välja olivolja

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Gott att veta

    Gott att veta & matinspiration

    Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

    Kunskap

    • Antipasti
    • Bönor
    • Fetaost
    • Gryner
    • Halloumi
    • Italienska ostar
    • Kapris
    • Mozzarella
    • Parmesanost – Parmigiano Reggiano
    • Pasta
    • Risotto
    • Tomater
    • Vinäger

    Matlagningsfilmer

    • Aioli
    • Bruschetta
    • Caesarsallad
    • Italiensk tomatsås
    • Koka pasta al dente
    • Ragu – Bolognese
    • Risotto – Grundrecept
    • Pasta Carbonara – matlagningsfilm
    • Pasta med blåmusslor
    • Pesto – matlagningsfilm
    • Puttanesca

    Tips & råd

    • Den italienska middagen
    • Buffé – att planera och laga
    • Grilltips
    • Medelhavsmat och träning
    • I.G.P. och D.O.P. -märkning av livsmedel
    • Medelhavsmat med smak av sommar
    • Matsvinn

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Produkter

    Produkter från Zeta

    Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

    Populära produkter

    Burrata

    275 g

    Extra jungfruolivolja Classico

    750 ml

    Strozzapreti Casa Di Luca

    400 g

    Visa fler...

    Nya produkter

    Colossaloliver med kärnor

    370 g

    Pecorino Romano grovriven

    85 g

    Crema di Balsamico Tryffel

    112 g

    Visa fler...

    Kategorier

    • Olivolja
    • Antipasti och röror
    • BreOliv
    • Bröd och italienska kex
    • Bönor och linser
    • Charkuterier
    • Gryner och ris av baljväxter
    • Kapris och sardeller
    • Matlagningsolja
    • Matlagningsvin
    • Oliver
    • Ost
    • Pasta
    • Pesto och pastasås
    • Risottoris
    • Tomater
    • Vinäger

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Om Zeta

    Om Zeta

    Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

    OM ZETA

    • En hållbar väg – Care of Di Luca
    • Zetas historia
    • Möt familjen Di Luca
    • Företaget Di Luca & Di Luca AB
    • Di Luca Foodservice

    Nyheter & press

    • Press Room
    • Zeta presskontakt
    • Så här lätt väljer du rätt olivolja

    KONTAKTA OSS

    • Fråga oss
    • Kundforum – Reklamation
    • Kontakta oss
    • Personuppgiftspolicy
    • Nyhetsbrev

    Läs våra vanligaste frågor och svar

    Extern länk Zeta kundforum
  • Site logo
    Favoriter
    Meny
    • RECEPT

      Recept för medelhavsmat

      Här har vi samlat Zetas alla matrecept som Fernando Di Luca hämtat från sitt hemland Italien och annan typisk medelhavsmat.

      Populära recept

      • Grönkålschips
      • Pasta Carbonara
      • Risotto, grundrecept
      • Dubbelmarinerad fläskfilé
      • Fetaostbiffar

      Kategorier

      • Förrätt
      • Antipasti och småplock
      • Bröd och bakverk
      • Buffé
      • Efterrätt
      • Frukost och brunch
      • Grilla
      • Marinad
      • Gryner
      • Julmat
      • Kräftskiva
      • Mackor och wraps
      • Pasta
      • Pizza
      • Risotto
      • Sallad
      • Sås och röror
      • Snabblagat
      • Soppa
      • Tillbehör
      • Varmrätt
      • Vinägrett och dressing
      • Vegetariskt

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Mina recept
    • Olivolja

      Zetas olivolja

      Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.

      Om olivolja

      • Fakta om olivolja
      • Grunden till en god olivolja
      • Klassificering av olivolja
      • Olivoljans hälsofördelar
      • Använda olivolja i köket
      • Olivolja i matlagning
      • Provsmakning av olivolja
      • BreOliv

      Olivoljeväljaren

      • Få hjälp att välja olivolja

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Gott att veta

      Gott att veta & matinspiration

      Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.

      Kunskap

      • Antipasti
      • Bönor
      • Fetaost
      • Gryner
      • Halloumi
      • Italienska ostar
      • Kapris
      • Mozzarella
      • Parmesanost – Parmigiano Reggiano
      • Pasta
      • Risotto
      • Tomater
      • Vinäger

      Matlagningsfilmer

      • Aioli
      • Bruschetta
      • Caesarsallad
      • Italiensk tomatsås
      • Koka pasta al dente
      • Ragu – Bolognese
      • Risotto – Grundrecept
      • Pasta Carbonara – matlagningsfilm
      • Pasta med blåmusslor
      • Pesto – matlagningsfilm
      • Puttanesca

      Tips & råd

      • Den italienska middagen
      • Buffé – att planera och laga
      • Grilltips
      • Medelhavsmat och träning
      • I.G.P. och D.O.P. -märkning av livsmedel
      • Medelhavsmat med smak av sommar
      • Matsvinn

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Produkter

      Produkter från Zeta

      Även om Zeta är ett italienskt familjeföretag hittar du smaker från hela medelhavet i vårt skafferi.

      Populära produkter

      Burrata

      275 g

      Extra jungfruolivolja Classico

      750 ml

      Strozzapreti Casa Di Luca

      400 g

      Visa fler...

      Nya produkter

      Colossaloliver med kärnor

      370 g

      Pecorino Romano grovriven

      85 g

      Crema di Balsamico Tryffel

      112 g

      Visa fler...

      Kategorier

      • Olivolja
      • Antipasti och röror
      • BreOliv
      • Bröd och italienska kex
      • Bönor och linser
      • Charkuterier
      • Gryner och ris av baljväxter
      • Kapris och sardeller
      • Matlagningsolja
      • Matlagningsvin
      • Oliver
      • Ost
      • Pasta
      • Pesto och pastasås
      • Risottoris
      • Tomater
      • Vinäger

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum
    • Om Zeta

      Om Zeta

      Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.

      OM ZETA

      • En hållbar väg – Care of Di Luca
      • Zetas historia
      • Möt familjen Di Luca
      • Företaget Di Luca & Di Luca AB
      • Di Luca Foodservice

      Nyheter & press

      • Press Room
      • Zeta presskontakt
      • Så här lätt väljer du rätt olivolja

      KONTAKTA OSS

      • Fråga oss
      • Kundforum – Reklamation
      • Kontakta oss
      • Personuppgiftspolicy
      • Nyhetsbrev

      Läs våra vanligaste frågor och svar

      Extern länk Zeta kundforum

    Recept italiensk pasta

    Recept på italiensk pasta. Allt från den enkla snabba pastan till de som kräver lite mer tid. Sitt länge vid bordet och njut som en riktigt italienare.

    Pasta all’Arrabiata

    Klassisk italiensk pasta i tomatsås med sting från färsk chili och vitlök. Perfekt pasta att tillaga när du har ont om tid och behöver något lättlagat. Arrabiata betyder ordagrant "arg" på italienska och referrers därför som den arga pastan.

    (4)

    (4)
    25min

    One pot lasagne

    Alla älskar vi lasagne men handen på hjärtat så är det meckigt och tar lite emot att göra på grund av tiden det tar. Men inte längre! Här kommer en genvägarnas lasagne som du faktiskt även hinner göra en vardag. Allt i samma panna - bara hacka, steka och sedan sköter det sig självt i ugnen.

    (85)

    (85)
    45min

    Pasta Mezze Maniche med scamorza, chili och persilja

    Scamorza är rökt mozzarella som har sitt ursprung i Apulien i södra Italien. Den är torrare och mer kompakt i texturen och får en karakteristisk päronliknande form genom att hängas upp i snören under rökningen. Scarmorza går att byta ut mot vanlig mozzarella.

    (39)

    (39)
    25min

    Tagliatelle med het tomatsås

    Tagliatelle med het tomatsås - det är tomaternas aromer och den gröna smaken från olivoljan som spelar huvudrollerna. Dessutom är det ett gott och snabbt val då tiden är knapp.

    (58)

    (58)
    30min

    Spaghetti alla Gricia

    Pasta alla gricia är en av de mest kända pastarätterna från Rom. Ett enkelt recept baserat på bara tre ingredienser utöver själva spaghettin. Lättlagat, smakrikt och gott!

    (81)

    (81)
    30min

    Spaghetti med Pesto Piccante

    Snabblagad pasta pesto piccante med smak av het chili och paprika. Det stekta vitlöksbrödet ger pastan krisp, något som är vanligt i södra Italien. Passar fint till lunch eller middag.

    (42)

    (42)
    25min

    Vongoloni med skaldjur och mascarpone

    Krämig äggpasta med skaldjur och italienska smaker. Utmärkt att servera vid finare tillfällen när man vill bjuda på något extra.

    (139)

    (139)
    35min

    Pasta Tortiglioni med kapris och grillad paprika

    Enkel vardagspasta med klassiska italienska smaker. Toppa med nyriven parmesanost och nymalen svartpeppar för bästa smak.

    (42)

    (42)
    30min

    Pasta Radiatore med grönsaker och kidneybönor

    Snabblagad vegetarisk pasta med italienska smaker. Bönorna tillsammans med grönsakerna gör pastan mättande med härlig hetta från chili.

    (50)

    (50)
    25min

    Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta

    Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.

    (189)

    (189)
    30min

    Cacio e pepe

    Cacio e pepe är en klassisk italiensk vardagspasta som är snabblagad och härligt krämig. Passar både vuxna och barn. Serveras med färskriven pecorino på toppen och nymalen svartpeppar.

    (473)

    (473)

    Spaghetti Pomodoro

    Klassisk italiensk vardagspasta som serveras med riven grana padano ost på toppen. Tomatsåsen är härligt mustig och ger fin smak till rätten.

    (246)

    (246)
    20min

    Pasta Maccaronetti Bolognese

    Pasta Maccaronetti Bolognese med mycket grönsaker och kikärtor. Minska på köttet och få en härlig och mustig smak. Passar hela familjen.

    (137)

    (137)
    50min

    Spaghetti pesto

    Spaghetti pesto är en klassik italiensk pastarätt med en smakrik röra gjord på färsk basilika, olivolja och solrosfrön. Serveras som lunch eller middag.

    (101)

    (101)
    15min

    Pasta linguine Frutti di Mare

    Den klassiska italienska fisk- och skaldjurspastan med vitlök, tomat, vitt vin och persilja. Perfekt att lyxa till sig på helgen och njuta tillsammans med familj och vänner.

    (261)

    (261)
    40min

    Spaghetti med soltorkade tomater, sardeller och stekt bröd

    En mustig och god spaghetti toppad med krispigt bröd och med smaksättning av tomater och sardeller. Förr i tiden i Italien om man inte hade råd med dyr ost kunde man steka gammalt bröd och strö över pastan istället. Därför kallas rätten fattigmansparmesan i Italien.

    (90)

    (90)
    20min

    Frittata på grönkål och spaghetti

    En härlig variant på frittata med grönkål och spaghetti. Perfekt att snabbt laga till när du har lite kall pasta kvar från dagen innan.

    (62)

    (62)
    20min

    Pasta Linguine med ärter och zucchini

    Linguine con zucchine e piselli, en snabb och grön pasta för vardagen.

    (46)

    (46)
    20min

    Lasagne med salsiccia

    Lasagne med salsiccia är mustig och smakrik och passar perfekt när det är många som är hungriga.

    (93)

    (93)
    1tim 30min

    Pasta Tortiglioni med salami och oliver

    Pasta med mustig tomatsås med paprika, salami och svarta oliver. Snabbt och enkelt!

    (145)

    (145)
    20min

    Pasta Penne Rigate med broccoli, kyckling och pesto

    Enkel och god vardagspasta med stekt kyckling, broccoli och som smaksätts med italiensk pesto.

    (125)

    (125)
    20min

    Spaghetti med fänkål och kräftor

    Pasta med en smakrik kombination av fänkål och kräftor. För extra sting tillagas fänkålen med vitlök och chili som sedan blandas ihop med spaghettin och kräftstjärtar.

    (80)

    (80)
    20min

    Spaghetti Sugo Finto

    God vegetarisk spaghetti som ofta serveras i Italien som ett vegetariskt alternativ till en klassisk pasta bolognese.

    (140)

    (140)
    20min

    Pasta med kikärtor och tomat

    Pasta med kikärter är en proteinrik vardagsrätt som serveras med lite extra olivolja och Parmigiano Reggiano.

    (173)

    (173)
    20min

    Pasta Strozzapreti med spenat, mascarpone och rökt lax

    En härligt krämig pasta med kallrökt lax, spenat och vitt vin.

    (97)

    (97)
    20min

    Pasta Linguine med kapris och tomat

    Linguine är en platt, tunn spagetti som passar utmärkt till denna sås med kapris och tomater med en touch av sardeller.

    (48)

    (48)
    20min

    Pasta Penne Rigate med kyckling och pancetta

    Pennete passar perfekt till denna goda tomatsås med kyckling och pancetta.

    (67)

    (67)
    20min

    Pasta Penne Rigate con verdure

    Penne med grönsaker är en matig, vegetarisk italiensk pastarätt med lite sting från röd chili.

    (67)

    (67)
    20min

    Pasta Tortiglioni med tomater, pancetta, kapris och oliver

    Kapris, bacon och kalamata i en tomatsås till god pasta.

    (68)

    (68)
    20min

    Pasta Tortiglioni med förlorat lamm

    Tortiglioni all'Agnello Perduto är en husmansrätt från Toscana. Lammet får puttra med i grytan och ger härlig smak åt tomatsåsen.

    (16)

    (16)
    3tim 10min

    Pasta Strozzapreti med tapenade, chili och persilja

    Krydda pastan med chili, persilja och tapenade av oliver och kapris.

    (49)

    (49)
    20min

    Spaghetti med salami och mascarpone

    Spaghetti med krämig mascarpone, kryddig salami och gröna oliver är en god smakkombination.

    (109)

    (109)
    30min

    Spaghetti con le cozze

    Spaghetti con le cozze är en klassisk spaghettirätt med musslor, vitt vin och persilja.

    (27)

    (27)
    30min

    Pasta med köttfärssås och feta

    Pasta med köttfärssås och feta, en lite mer festlig vardagsrätt.

    (41)

    (41)
    1tim 30min

    Pasta Penne Rigate alla Puttanesca

    Puttanesca, italiensk pasta med en smakrik tomatsås med sälta från sardeller och kapris.

    (51)

    (51)
    25min

    Pasta Strozzapreti med Crostini och tomat

    Vegetarisk pasta med italienska smaker som tomater, kapris, salvia & vitlök. Strö över knaprigt smul av crostini.

    (19)

    (19)
    30min

    Pasta Strozzapreti Ceci

    Pasta med hummus av kikärtor, vitt vin och rosmarin. Klassisk vegetarisk italiensk pastarätt.

    (53)

    (53)
    30min

    Spaghetti all’Amatriciana

    Spaghetti all’Amatriciana - traditionell italiensk pastasås med ursprung i den italienska byn Amatrice.

    (60)

    (60)
    30min

    Pasta Pappardelle med gröna bönor och salsiccia

    Pasta med en lätt tomatsås med vitt vin och stekt salsiccia och som toppas med nykokta gröna bönor.

    (72)

    (72)
    30min

    Pasta Mezze Maniche med svamp, pancetta och ricotta

    Pasta Mezze Maniche med stekta champinjoner, knaperstekt pancetta och krämig ricotta med färsk spenat. God pastarätt som serveras med hyvlad parmesanost.

    (114)

    (114)
    30min

    Pasta Strozzapreti Caprese

    Caprese är en sagolik tomat och mozzarellasallad! Här är en variant med pasta, soltorkade tomater och spenat.

    (73)

    (73)
    20min

    Pasta Tagliatelle Mezzanelle gorgonzola och pancetta

    Pasta med pancetta, ärtor och gorgonzola är lika enkelt som gott!

    (51)

    (51)
    30min

    Pasta Tortiglioni Puttanesca

    Puttanesca - en klassisk italiensk pastarätt men här utan sardeller och istället med god mozzarella.

    (94)

    (94)
    30min

    Pasta Pappardelle med tre sorters ost och valnötter

    Nykokt pasta med ost, valnötter och broccoli. Krämig och smakrik ostsås med gorgonzola, mascarpone och parmesan.

    (82)

    (82)
    30min

    Pasta Pappardelle med pancetta, kapris och citron

    Pasta med knaperstekt pancetta, stora cocktailkapris och rivet ska av citron. God pasta att bjuda på när det ska gå snabbt.

    (15)

    (15)
    20min

    Pasta Tagliatelle Mezzanelle med spenat och mozzarella

    Pasta med fräst färsk spenat och vitlök med pinjenötter och krämig mozzarella på toppen. En god och enkel pasta när du har ont om tid.

    (90)

    (90)
    30min

    Fernandos pasta med blåmusslor

    Nykokt pasta med blåmusslor kokade i vitt vin med vitlök och citron. Italienskt traditionellt recept som Fernando Di Lucas mamma bjöd på med nyfångade blåmusslor som Fernando fick dyka efter hemma i Fano på 1950-talet.

    (40)

    (40)
    30min

    Zetas populära nyhetsbrev

    Missa inte att vi har flera nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.

    Prenumerera

    Följ oss i sociala medier!

    Facebook logo Facebook Instagram logo Instagram
    • Hem
    • Recept
    • Recept pasta
    • Recept italiensk pasta
      • Recept
        • Alla recept
        • Sommar
        • Klassiska italienska rätter
        • Antipasti och Småplock
        • Buffé
        • Pasta
        • Varmrätt
        • Tillbehör
        • Vegetariskt
        • Vardag
        • Snabblagat
        • Vinäger
      • Olivolja
        • Allt om olivolja
        • Klassificering av olivolja
        • Olivoljans hälsofördelar
        • Använda olivolja i köket
        • Grunden till en god olivolja
      • Gott att veta & matinspiration
        • Matlagningsfilmer
        • Antipasti
        • Parmesanost – Parmigiano Reggiano
        • Buffé – planera & laga
        • Grilltips
        • Medelhavsmat och träning
      • Produkter från Zeta
        • Alla Zetas produkter
        • Ekologiska produkter
        • Olivolja
        • Vinäger
      • Om Zeta
        • Fråga oss
        • Kundforum – Reklamation
        • Kontakta oss
        • Nyhetsbrev
        • Personuppgiftspolicy
        • Sitemap
        • En hållbar väg – Care of Di Luca
    Zeta

    Från en familj där mat är kärlek.

    På Zeta är vi passionerat förälskade i medelhavsköket. Alla stora smaker ur enkla råvaror som länge prövats av både tradition och vardagsliv. Smaker som kommit för att stanna.

    Cookieinställningar

    Dela recept

    Dela på Pinterest Dela på Facebook Dela via e-post

    Kopierad