Pasta med köttfärssås och feta

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
1tim 30min

Pasta med italiensk klassisk köttfärssås toppad med smulad feta. En lite mer festlig vardagsrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs
1
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor finhackade
1
liten morot finhackad
1
liten bit rotselleri finhackad
2 msk
Ardita Tomatpuré
1
köttbuljongtärning
2 dl
vatten
2
lagerblad
1 tsk
timjan
1 tsk
oregano
salt
svartpeppar
strösocker
1
150 g Fetaost smulad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.