Pasta Pappardelle med pancetta, kapris och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta med knaperstekt pancetta, stora cocktailkapris och rivet ska av citron. God pasta att bjuda på när det ska gå snabbt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
140 g
pancetta eller bacon, tärnad
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
1 kruka
färsk oregano, plockade blad
1
citron, rivet skal
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!