Pasta Pappardelle med pancetta, kapris och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser

Pasta med knaperstekt pancetta, stora cocktailkapris och rivet ska av citron. God pasta att bjuda på när det ska gå snabbt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
140 g
eller tärnat bacon
2
tunt skivade vitlöksklyftor
1 kruka
färsk oregano, plockade blad
1
citron, rivet skal
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

1 kommentar

Mas

Gott och lättlagat. Blir ändå bättre om man kompletterar med oliver och nyriven parmesan

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar