Lasagne med salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lasagne med salsiccia är mustig och smakrik och passar perfekt när det är många som är hungriga.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12
lasagneplattor
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot
1
selleristjälk
1 frp
Zeta Körsbärstomater, á 400 g
1 frp
1/2 tsk
socker
1 tsk
salt
1/2 frp
1-2 msk
Extra jungfruolivolja Classico, att ringla på toppen
Ricottakräm
2 frp
Ricotta, 250 g
1/2 tsk
salt

Gör så här

6 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)
Tack!

Martin Ehrlund

Ricottakrämen ska väl motsvara en béchamelsås, antar jag?
I sånt fall känns det litet lite med bara 1 frp Ricotta á 250 gram plus Pecorinon.
Eller räcker det till flera lager?

Sophie Berlin

Hej Martin,
Du har helt rätt, man vill inte få slut på den goda ”ostsåsen”, vi har uppdaterat receptet nu.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta