Lasagne med salsiccia
Vad tycker du?
Lasagne med salsiccia är mustig och smakrik och passar perfekt när det är många som är hungriga.
Receptet är framtaget av Zeta.
Lasagne med salsiccia är mustig och smakrik och passar perfekt när det är många som är hungriga.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (103)
(103)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Martin Ehrlund
Ricottakrämen ska väl motsvara en béchamelsås, antar jag?
I sånt fall känns det litet lite med bara 1 frp Ricotta á 250 gram plus Pecorinon.
Eller räcker det till flera lager?
Sophie Berlin
Hej Martin,
Du har helt rätt, man vill inte få slut på den goda ”ostsåsen”, vi har uppdaterat receptet nu.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Kristoffersson Lars
Ska det vara färska lasagneplattor?
Emma Olsson
Hejsan Lars,
Vi har utgått från torra lasagneplattor och därför ökat tiden i ugn.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Hans Berlin
Ni har glömt att tala om hur varm ugnen skall vara!
175 grader? 200?
Mvh
Hans Berlin
Emma Olsson
Hej Hans,
Jag har nu ändrat i receptet. Ungen ska vara på 200 grader. Tack för feedback 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta