Fernandos pasta med blåmusslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Nykokt pasta med blåmusslor kokade i vitt vin med vitlök och citron. Italienskt traditionellt recept som Fernando Di Lucas mamma bjöd på med nyfångade blåmusslor som Fernando fick dyka efter hemma i Fano på 1950-talet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin
1/2
citron pressad
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Knepet att få till en få till en riktigt god musselpasta handlar lika mycket om fräscha råvaror som att sitta länge och umgås kring maten med nära och kära.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (40)

(40)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer