Pasta Vongoloni med skaldjur och mascarpone

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tycker du?

35min 13 ingredienser

Krämig äggpasta med skaldjur och italienska smaker. Utmärkt att servera vid finare tillfällen när man vill bjuda på något extra.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
150 g
scampi (vannameiräkor, certifierade)
150 g
pilgrimsmusslor
3
vitlöksklyftor
1
röd chili
1
gul lök, hackad
1 frp
1/2 frp
salt
nymalen svartpeppar
1 kruka
persilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (183)

(183)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco