Vongoloni med skaldjur och mascarpone

RÖSTA PÅ RECEPTET (133)

(133)

RÖSTA PÅ RECEPTET (133)

(133)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krämig äggpasta med skaldjur och italienska smaker. Utmärkt att servera vid finare tillfällen när man vill bjuda på något extra.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
vongolini
150 g
scampi (vannameiräkor, certifierade)
150 g
pilgrimsmusslor
3
vitlöksklyftor
1
röd chili
1
gul lök, hackad
1 burk
1/2 frp
salt
nymalen svartpeppar
1 kruka
persilja, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (133)

(133)
Tack!