Frittata på grönkål och spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härlig variant på frittata med grönkål och spaghetti. Perfekt att snabbt laga till när du har lite kall pasta kvar från dagen innan.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
100 g
grönkål
2
vitlöksklyftor
4
ägg
1 dl
mjölk
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (62)

(62)
Tack!