Frittata på grönkål och spaghetti

En härlig variant på frittata med grönkål och spaghetti. Perfekt att snabbt laga till när du har lite kall pasta kvar från dagen innan.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Ansa grönkålen i mindre bitar och finhacka vitlöken.

Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Stek grönkål och vitlök några minuter. Ta från värmen. 

Vispa ihop ägg, mjölk och finriven parmesan i en skål.

Vänd ner pastan och smaka av med lite salt och nymald peppar.

Hetta upp stekpannan med grönkål igen. Tillsätt pastablandningen och stek ca 5 min, eller tills du fått en fin yta. Använd sedan en tallrik för att vända frittatan och stek andra sidan ett par minuter.

Strö gärna över lite extra finriven parmesanost och ringla över en god olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.