Pasta Tagliatelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Krämig pasta med tre sorters italienska ostar: gorgonzola, mascarpone och parmesan. Toppas med finhackade valnötter och färska örter. Vi rekommenderar att du servera med äggpasta Tagliatelle för bästa smakupplevelse.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tagliatelle
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
salt
nymalen svartpeppar
100 g
Gorgonzola, bruten i små bitar
1 dl
valnötter, brutna
färsk persilja, hackad
rucola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter