Pasta Strozzapreti med italiensk tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

35min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En pasta Strozzapreti med en härligt god italiensk tomatsås. En enkel och god pasta som smakar himmelskt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, finhackad
1/2
gul lök, finhackad
2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt, kan uteslutas
1 frp
Zeta körsbärstomat
1 dl
torrt vitt vin eller Matlagningsvin Vitt
1 tsk
Honung
Salt, nymalen peppar
Basilikablad, hackad
Zeta Parmigiano Reggiano , i bit
Extra jungfruolivolja Fruttato, för smaksättning

Gör så här

Tips!

Inget vitt matlagningsvin hemma? Byt ut den mot vatten och lite pressad citron eller grönsaksbuljong.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)
Tack!

Nisse Pärlemor

Sardeller är inte vegetariska.

Emma Olsson

Hej Nisse,
Det har du rätt i, jag har nu tagit bort receptet från kategorin. Tack för feedback 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta

Nathalie

receptet ligger fortfarande under vegetariska kategorin.

Emma Olsson

Hej Nathalie,
Vi har skrivit i receptet att det går jättebra att utesluta sardeller för att få en vegetarisk rätt. Därför har vi valt att ha med receptet under två kategorier ”pasta” och vegetariska rätter”.
Hälsningar,
Emma från Zeta