Pasta Strozzapreti med italiensk tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

35min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En pasta Strozzapreti med en härligt god italiensk tomatsås. En enkel och god pasta som smakar himmelskt.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, finhackad
1/2
gul lök, finhackad
2 tsk
Sardellcrème MSC-märkt, kan uteslutas
1 dl
torrt vitt vin eller Matlagningsvin Vitt
1 tsk
Honung
Salt, nymalen peppar
Basilikablad, hackad
Zeta Parmigiano Reggiano , i bit
Extra jungfruolivolja Fruttato, för smaksättning

Gör så här

Tips!

Inget vitt matlagningsvin hemma? Byt ut den mot vatten och lite pressad citron eller grönsaksbuljong.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Tack!
Lämna ett svar till Nathalie Avbryt svar

Nisse Pärlemor

Sardeller är inte vegetariska.

Emma Olsson

Hej Nisse,
Det har du rätt i, jag har nu tagit bort receptet från kategorin. Tack för feedback 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta

Nathalie

receptet ligger fortfarande under vegetariska kategorin.

Emma Olsson

Hej Nathalie,
Vi har skrivit i receptet att det går jättebra att utesluta sardeller för att få en vegetarisk rätt. Därför har vi valt att ha med receptet under två kategorier ”pasta” och vegetariska rätter”.
Hälsningar,
Emma från Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.