Ladda ner bild Spara Pasta Tagliatelle Mezzanelle gorgonzola och pancetta Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (48) (48) RÖSTA PÅ RECEPTET (48) (48) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Pasta med pancetta, ärtor och gorgonzola är lika enkelt som gott! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Tagliatelle Mezzanelle Casa Di Luca, 400 g 2 dl gröna ärtor 1 frp Pancetta 150 g Zeta Gorgonzola nymalen svartpeppar Extra jungfruolivolja Fruttato Medio Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Koka med ärtorna i pastavattnet sista minuten. Stek pancetta i torr stekpanna. Blanda pasta och ärtor med pancetta och bryt ner gorgonzolan. Krydda med svartpeppar och ringla över olivolja. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (48) (48) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (48)
(48)