Ladda ner bild Spara Pasta Penne Rigate con verdure Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (66) (66) RÖSTA PÅ RECEPTET (66) (66) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Penne med grönsaker är en matig, vegetarisk italiensk pastarätt med lite sting från röd chili. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 frp Penne Rigate Casa Di Luca 300 g zucchini tunt skivad 3 vitlöksklyftor hackade 1/2 röd chili finhackad 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 1 frp Svarta bönor avrunna och sköljda 150 g sockerärtor strimlade salt nymalen svartpeppar 1-2 msk pressad citron Gör så här Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Fräs zucchinin mjuk på medelvärme tillsammans med vitlöken och chilin i rikligt med olivolja, salta och peppra, lägg i bönor och sockerärter så de blir riktigt varma. Låt pastan rinna av genom ett durkslag. Blanda pastan med grönsakerna och citronsaften, servera med extra olivolja och hyvlad parmesan. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (66) (66) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (66)
(66)