Pasta Tortiglioni Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)
30min

Puttanesca - en klassisk italiensk pastarätt men här utan sardeller och istället med god mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
1 dl
vitt vin
1 kvist
timjan
salt
svartpeppar
125 g
Zeta Mozzarella
2 msk
bladpersilja, hackad

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.