Pasta Tortiglioni Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Puttanesca - en klassisk italiensk pastarätt men här utan sardeller och istället med god mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
1/2
finhackad gul lök
2 st
tunt skivade vitlöksklyftor
1 frp
körsbärstomater
1 kvist
timjan
salt och svartpeppar
2 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Annika Blom

Såå gott, lagar detta recept väldigt ofta👍

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett