Pasta Tortiglioni Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Puttanesca - en klassisk italiensk pastarätt men här utan sardeller och istället med god mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
1/2
finhackad gul lök
2 st
tunt skivade vitlöksklyftor
1 frp
körsbärstomater
1 kvist
timjan
salt och svartpeppar
2 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Annika Blom

Såå gott, lagar detta recept väldigt ofta👍