Recept från Zeta. Pasta_kikarter_li

Pasta med kikärter och tomat

Pasta med kikärter är en proteinrik vardagsrätt som serveras med lite extra olivolja och Parmigiano Reggiano.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan al dente (så att den har tuggmotstånd). Låt rinna av genom ett durkslag.

Fräs löken och vitlöken i olivolja i ett par minuter.

Tillsätt tomater, vatten och oregano, koka ihop under 4-5 minuter.

Blanda i kikärterna och koka ytterligare ett par minuter, smaka av med salt och svartpeppar.

Blanda i den nykokta pastan i såsen.

Servera med extra olivolja och nyriven Zeta Grana Padano eller Zeta Parmigiano Reggiano.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.