Pasta med kikärtor och tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (170)

(170)

RÖSTA PÅ RECEPTET (170)

(170)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta med kikärter är en proteinrik vardagsrätt som serveras med lite extra olivolja och Parmigiano Reggiano.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
gul lök hackad
2-3
vitlöksklyftor hackade
1 frp
finkrossade tomater
1 dl
vatten
1 tsk
oregano
1 frp
Kikärtor,avrunna och sköljda
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (170)

(170)
Tack!

Lollo

Ganska enkel men la till en massa svarta oliver vilket gjorde en stor skillnad och blev super god!