Spaghetti alla Gricia
Vad tycker du?
Pasta alla gricia är en av de mest kända pastarätterna från Rom. Ett enkelt recept baserat på bara tre ingredienser utöver själva spaghettin. Lättlagat, smakrikt och gott!
Receptet är framtaget av Zeta.
Pasta alla gricia är en av de mest kända pastarätterna från Rom. Ett enkelt recept baserat på bara tre ingredienser utöver själva spaghettin. Lättlagat, smakrikt och gott!
Receptet är framtaget av Zeta.
2 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (89)
(89)Daniel
Ska det verkligen vara pecorino? Det blandade sig inte så väl utan blev mest som en klump.
Emma Olsson
Hejsan Daniel,
I en Gricia skall det vara Pecorino. Viktigt är att alltid röra om när man har i osten och pastavattnet för att få till den krämiga såsen. Om såsen blir klumpig fortsätt röra om och addera varmt pastavatten.
Hälsningar, vännerna på Zeta