Cacio e pepe
Cacio e pepe är en klassisk italiensk vardagspasta som är snabblagad och passar vuxna som barn. Serveras med färskriven pecorino på toppen och nymalen svartpeppar.
Cacio e pepe är en klassisk italiensk vardagspasta som är snabblagad och passar vuxna som barn. Serveras med färskriven pecorino på toppen och nymalen svartpeppar.
Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.
Recept under 30 minVi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.
Läs mer om animal welfare-programmet här
Karl
Det blev ingen jämn, krämig sås av detta. Istället blev det sega ostklumpar av typ tuggummi.
Martin K
Det är viktigt att inte ha värme på när osten går i, annars blir osten som gummibitar. Låt gärna svalna nån minut. Alternativt sätt, som jag testat och funkar bra, har du här https://youtu.be/Cx-KmIa-zco
Mvh
Martin
Emma Olsson
Hej Karl,
Mitt tips är att ha i mer pastavatten, det är viktigt att pastavattnet är riktigt varmt för att osten inte ska klumpa 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta