Cacio e pepe
Vad tycker du?
Cacio e pepe är en klassisk italiensk vardagspasta som är snabblagad och passar vuxna som barn. Serveras med färskriven pecorino på toppen och nymalen svartpeppar.
Receptet är framtaget av Zeta.
Cacio e pepe är en klassisk italiensk vardagspasta som är snabblagad och passar vuxna som barn. Serveras med färskriven pecorino på toppen och nymalen svartpeppar.
Receptet är framtaget av Zeta.
8 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (373)
(373)Eva Bellandi
Cacio è pepe, så gott❤️
Ewe
Jag la till citronzest. Så gott.
Sara
Alldeles för mycket peppar och osten bara försvann, tror inte jag kommer prova igen tyvärr.
Emma Olsson
Hejsan Sara,
Vad tråkigt att du inte blev nöjd, prova gärna några gånger till och krydda efter egen smak.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Marcus
Man kan välja antalet portioner under Ingredienser, men det speglades inte under gör så här, så det blev alldeles för mycket vatten. 😌
Karl
Det blev ingen jämn, krämig sås av detta. Istället blev det sega ostklumpar av typ tuggummi.
Martin K
Det är viktigt att inte ha värme på när osten går i, annars blir osten som gummibitar. Låt gärna svalna nån minut. Alternativt sätt, som jag testat och funkar bra, har du här https://youtu.be/Cx-KmIa-zco
Mvh
Martin
Emma Olsson
Hej Karl,
Mitt tips är att ha i mer pastavatten, det är viktigt att pastavattnet är riktigt varmt för att osten inte ska klumpa 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta