Spaghetti alle vongole

RÖSTA PÅ RECEPTET (334)

(334)

RÖSTA PÅ RECEPTET (334)

(334)

Vad tycker du?

2tim 15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti alle vongole, spaghetti med musslor, vitlök och chili. Pasta Vongole är en skaldjurspasta från det klassiska italienska köket.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 l
kallt vatten
2 dl
salt
1 kg
hjärtmusslor eller
1 kg
blåmusslor
1/2
röd chili hackad
4
vitlöksklyftor hackade
1 knippe
bladpersilja hackad
250 g
körsbärstomater delade
1/2
citron skal från
salt
peppar

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (334)

(334)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp