Pasta Pappardelle med gröna bönor och salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
30min

Pasta med en lätt tomatsås med vitt vin och stekt salsiccia och som toppas med nykokta gröna bönor.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
salsiccia, gärna rå
2
vitlöksklyftor, tunt skivade
2
plommontomater, fint tärnade
200 g
haricots verts
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.