Pasta Maccaronetti Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

Vad tycker du?

50min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Maccaronetti Bolognese med mycket grönsaker och kikärtor. Minska på köttet och få en härlig och mustig smak. Passar hela familjen.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor gul lök
1
palsternacka
1/4
ca 100 g rotselleri
2 klyftor
vitlök
250 g
köttfärs
1 frp
Finkrossade tomater
1 dl
vatten
1
kycklingbuljongtärning
1 tsk
honung
peppar
salt
Till servering

Gör så här

Tips!

Låt gärna den hårda kanten av parmesanosten koka med som en extra smaksättning. Det ger en fin mustighet till såsen.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)
Tack!

Pernilla

Fantastiskt att man kan blanda kikärtor och färs, helt nytt för mig. Att mixa eller riva grönsakerna är något jag heller aldrig gör. Resultatet blev överraskande gott, en god och mustig sås.

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.