Pasta Maccaronetti Bolognese
Vad tycker du?
Pasta Maccaronetti Bolognese med mycket grönsaker och kikärtor. Minska på köttet och få en härlig och mustig smak. En köttfärssås som passar hela familjen och kan förstås också lagas med den pastaform som familjen gillar mest.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Låt gärna den hårda kanten av parmesanosten koka med som en extra smaksättning. Det ger en fin mustighet till såsen.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (157)
(157)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Lången
Kan man använda bönor istället för kikärtor?
Anna Mellberg
Hej! Det fungerar alldeles utmärkt. Vi har testat med flera olika bönor (man tager vad man haver) med lika gott resultat. Svarta bönor ger viss färgförändring av rätten- men smaken är fortfarande god. Hälsningar Anna på Zeta
Mia
Super gott♥️
Pernilla
Fantastiskt att man kan blanda kikärtor och färs, helt nytt för mig. Att mixa eller riva grönsakerna är något jag heller aldrig gör. Resultatet blev överraskande gott, en god och mustig sås.
Marie
Gott 🙂