Pasta Maccaronetti Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)

Vad tycker du?

50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Maccaronetti Bolognese med mycket grönsaker och kikärtor. Minska på köttet och få en härlig och mustig smak. Passar hela familjen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor gul lök
1
palsternacka
1/4
ca 100 g rotselleri
2 klyftor
vitlök
250 g
köttfärs
1 frp
Finkrossade tomater
1 dl
vatten
1
kycklingbuljongtärning
1 tsk
honung
peppar
salt
Till servering

Gör så här

Tips!

Låt gärna den hårda kanten av parmesanosten koka med som en extra smaksättning. Det ger en fin mustighet till såsen.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (127)

(127)
Tack!
Lämna ett svar till Marie Avbryt svar

Pernilla

Fantastiskt att man kan blanda kikärtor och färs, helt nytt för mig. Att mixa eller riva grönsakerna är något jag heller aldrig gör. Resultatet blev överraskande gott, en god och mustig sås.