Pasta Maccaronetti Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tycker du?

50min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Köttfärssås med mycket grönsaker och kikärtor. Minska på köttet och få en härlig och mustig smak. Passar hela familjen.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor gul lök
1
palsternacka
1/4
ca 100 g rotselleri
2 klyftor
vitlök
250 g
köttfärs
1 dl
Ardita tomatpuré
1 dl
vatten
1
kycklingbuljongtärning
1 tsk
honung
peppar
salt
Till servering
Grana Pandano

Gör så här

Tips!

Låt gärna den hårda kanten av parmesanosten koka med som en extra smaksättning. Det ger en fin mustighet till såsen.

Lämna ett svar till Marie Avbryt svar

Pernilla

Fantastiskt att man kan blanda kikärtor och färs, helt nytt för mig. Att mixa eller riva grönsakerna är något jag heller aldrig gör. Resultatet blev överraskande gott, en god och mustig sås.

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt
Pasta och träning

Pastasallad

Enkla och supergoda recept på lite mer matiga pastasallader som passar perfekt i augusti.

Recept

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Caprese

Buffelmozzarella

Ursprungsskyddad mozzarella tillverkad på traditionellt vis i södra Italien. Perfekt att avnjuta med olivolja, färsk basilika och solmogna tomater.

Recept Caprese

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.