Pasta Tortiglioni med förlorat lamm

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

3tim 10min 14 ingredienser

Tortiglioni all'Agnello Perduto är en husmansrätt från Toscana. Lammet får puttra med i grytan och ger härlig smak åt tomatsåsen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Pasta Tortiglinoi Casa Di Luca
2
selleristjälkar
1
morot
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
300-600 g
lamm lägg eller stek med benet kvar. (hur mycket lammdu har med beror på vad du vill göra med lammet efteråt)
1 1/2 dl
vetemjöl
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
1 frp
Zeta Körsbärstomater
färsk timjan eller rosmarin
1
citron rivet skal
Gremolata
3 msk
bladpersilja finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 tsk
rivet citronskal
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

3 kommentarer