Pasta Tortiglioni med förlorat lamm

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

3tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tortiglioni all'Agnello Perduto är en husmansrätt från Toscana. Lammet får puttra med i grytan och ger härlig smak åt tomatsåsen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
selleristjälkar
1
morot
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
300-600 g
lamm lägg eller stek med benet kvar. (hur mycket lammdu har med beror på vad du vill göra med lammet efteråt)
1 1/2 dl
vetemjöl
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
1 frp
Zeta Körsbärstomater
färsk timjan eller rosmarin
1
citron rivet skal
Gremolata
3 msk
bladpersilja finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 tsk
rivet citronskal
Till servering

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Tack!