Pasta Tortiglioni med förlorat lamm

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
3tim 10min

Tortiglioni all'Agnello Perduto är en husmansrätt från Toscana. Lammet får puttra med i grytan och ger härlig smak åt tomatsåsen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
selleristjälkar
1
morot
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
300-600 g
lamm lägg eller stek med benet kvar. (hur mycket lammdu har med beror på vad du vill göra med lammet efteråt)
1 1/2 dl
vetemjöl
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
färsk timjan eller rosmarin
1
citron rivet skal
Gremolata
3 msk
bladpersilja finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1 tsk
rivet citronskal
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.